Zomeryoga

 

Voordelig onbeperkt Zomeryoga in juni, juli en augustus!

Zomeryoga is fijn, en helemaal als je thuis vakantie houdt!  Voor € 15 per week, kan je onbeperkt yoga bij ons komen doen. De studio’s zijn fijn van temperatuur en bij onze lessen  Buitenyoga >> is het helemaal een minivakantie. Op ons Lesrooster >> kan je alle lessen vinden waar en wanneer. Er is iedere dag les. In de maanden juli en augustus is er een zomerrooster (volgt).

Hoe werkt Zomeryoga?

Je kunt je abonnement aanpassen of een kaart aanschaffen. De kaart voor Zomeryoga kan je bij je eerste les in de studio of buitenyoga aanschaffen.
Je betaald ter plekke voor het aantal weken dat je de kaart wilt gebruiken.
Minimale afname is 2 weken aaneengesloten in de periode juni t/m augustus. Je mag natuurlijk meerdere malen de kaart aanschaffen.

Schrijf je in voor het zomerabonnement via het online inschrijfformulier

Heb je een abonnement of lessenkaart?

Als je een Abonnement hebt, kan je met bijbetaling van 5 euro per week ook onbeperkt komen. Minimale afname is circa 2 weken aaneengesloten in de maand augustus.  Je mailt ons dat je gegevens en het aantal weken dat je extra wilt komen. We nemen dat dan mee met de eerstvolgende incasso. Als je al een Onbeperkt abonnement hebt, heb je dit voordeel al.

Als je net een Reguliere lessenkaart hebt gekocht en je wilt overstappen op deze actie, dan kan dat.
Je docent zal op je huidige leskaart de geldigheidsdatum verlengen met het aantal weken dat je van de actie gebruik maakt. Wil je een andere oplossing? Bel dan even met Sigrid of Isolde op 06- 215 72 555.

We wensen je heel veel plezier met Zomeryoga!