Yoga in de Sint-Laurentiuskerk

Binnenkort gaan we open!!! Meer dan 3 jaar later, maar wat is dat het wachten waard! We plannen een mooie feestelijke opening. Op deze pagina vind je alles over ons prachtige project. Met onderaan ook foto’s.

Wat vooraf ging

Begin 2016 werden we verrast met de uitnodiging om over de Laurentiuskerk te praten met eigenaar Cees van Vliet. Wat leuk, natuurlijk wilden we dat! Of wij onze yogaschool in de kerk wilden vestigen. Zonder een seconde nadenken, zeiden we: JA! Ons hart sprak duidelijke taal.

Sindsdien is het is een lange weg geweest waarin veel hobbels genomen zijn. Niet zozeer door ons, vooral door de eigenaar, architect en zeker ook door de buurt. Wij -en alle leerlingen – hebben met heel veel geduld gewacht, terwijl we 3x van de ene naar de andere tijdelijke locatie verhuisden.

Het is prachtig

Onze buren: een organic bierbrouwerij, 2 appartementen, een hotelkamer in de oude klokkentoren en wij achterin in de dwarsbeuken op 2 en 3 hoog.
Onze shala is op 2 hoog en beslaat 160 m2. Aan weerszijden zijn schitterende ronde rozetramen van diameter 5,5 meter doorsnee. Net grote mandala’s s’ In de ochtend en middag schijnt zonlicht door het gekleurde glas in lood. De zaal wordt van alle luxe als bijvoorbeeld vloerverwarming voorzien en kan in twee zalen verdeeld worden met een geluidsdichte panelenwand. Op 3 hoog – direct onder de middelste koepel – komt onze algemene ruime voor bijvoorbeeld een kopje thee na de les of voor fijne meditatiesessies, of … dat moet eigenlijk nog groeien hoe we daar mee om gaan. Kijk hieronder naar de foto’s vanaf het begin. We zullen hier telkens recente foto’s plaatsen, want het gaat nu hard 🙂

Crowdfunding

Omdat de kosten torenhoog zijn, kunnen we  NU NOG STEEDS een zetje gebruiken om alles af te maken. Iedereen kan bijdragen aan deze o zo unieke yogalocatie. We bouwen alles zelf vanaf het casco en iedereen kan helpen het helemaal ‘af en compleet’ maken. Ook in de kerk gaan we voor kwaliteit van lessen en kwaliteit van locatie.
Onze officiële crowdfundcampagne is inmiddels gestopt, en behaald. Alleen hebben we wat tegenvallers waardoor we toch proberen extra bijdragen te verzamelen. Doe je mee? We zetten  allemaal fijne, nuttige, leuke beloningen er tegenover. Lee meer op onze  Crowdfundpagina >>. Of bel of mail Isolde: ze bespreekt graag de mogelijkheden met je: 06 – 215 72 555 / isolde@yogatoday.nl Dankjewel voor je moeite!!

Lees ook Isolde’s blog over het groene kruis en haar transformatie >

Neem ook een kijkje bij Wispe’s prachtige proeflokaal >

Lees meer over de lange weg in het dossier van Het WeesperNieuws > vanaf een dreigende sloophamer tot nu.