Over YogaToday

YogaToday zit met 2 studio’s in  het mooie vestingstadje Weesp aan rivier de Vecht heel dicht bij Amsterdam. Centraal staan gezondheid, welzijn, vitaliteit, rust, respect, vrijheid en plezier. Je kunt veel yogastijlen beoefenen vanuit onze visie dat iedereen andere behoeften heeft en anders gebouwd is. Van intensief tot ontspannend, van therapeutisch tot speels, van authentiek tot hedendaags. Lessen zijn creatief en veilig, oeroude oefeningen en inzichten verrijkt met kennis en inzichten van deze tijd. Alle docenten zijn nationaal en/of internationaal gekwalificeerd.

Ruimtes kunnen ook gehuurd voor ‘yoga-gerelateerde activiteiten’. Er is een kleine yogawinkel op de Achtergracht met plek een kopje thee. YogaToday is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Met de trein is het maar 12 -15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Vanaf het station is het 5-7 minuten lopen naar de studio’s. Vlakbij is parkeren grotendeels gratis en parkeerkosten in Weesp zijn laag.

YogaToday is opgericht door Isolde Zandee en levenspartner Herman Lankwarden. Vanuit hun doel en wens mensen in aanraking te brengen met yoga. Zodat meer mensen de weldaad van yoga en meditatie in hun leven mogen ervaren. Sinds de start in maart 2014 groeide het centrum al snel naar 2 locaties. “We willen er wel voor waken geen ‘yogafabriek’ te worden! Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk.”

Najaar 2019 verhuist de Lotuszaal naar de prachtige Laurentiuskerk in het centrum. De kerk biedt ruimte voor meer lessen en is een unieke locatie. De Pranazaal blijft bestaan. Begin 2020 starten we daar met lessen Hot Yoga en komen er overdag meer lessen o.a. stoelyoga.