slow flow vinyasa weesp
Category: Level: ,

Slow Flow Vinyasa: vloeiend en krachtig bewegen naar stilte

We bewegen soepel, vloeiend en krachtig. We bewegen bewust en met aandacht op de adem. Je focus komt in je lijf en gaandeweg vind je mind rust en stilte.

Slow Flow Vinyasa

Lessen Slow Flow Vinyasa  kenmerken zich door een serie van asana’s (yogahoudingen) die in een rustige doorgaande flow worden uitgevoerd. Dynamisch, krachtig, uitdagend en uitgevoerd op het ritme van de adem. De bewegingen gaan vloeiend in elkaar over. De synchronisatie van adem en beweging -karakteristiek voor deze yogavorm- heet Vinyasa en creëert een flow: zo wordt je yogabeoefening een meditatie in beweging.

Je leert ontspanning in je inspanning te vinden en bewegen vanuit een krachtige basis. Je ervaart inspanning, ontspanning en verstilling. Je beoefening bevordert de circulatie in het lichaam en versterkt en versoepelt de spieren. Het lichaam wordt soepel en sterk en de geest komt tot rust. Na de les voel je je energiek en kalm.

Vaak wordt er met muziek gewerkt maar volledige stilte komt ook voor. Savasana (eindontspanning) zijn vaste lesonderdelen.

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address
maandag 10:15 11:15 Isolde Zandee Lotuszaal
maandag
10:15 - 11:15 - Isolde Zandee - at Lotuszaal