mindfulness yoga en meditatie in Weesp
Category: Level: ,

Mindfulness Yoga: ontspannend, verstillend en meditatief

Mindfulness kan je veel brengen in je leven. Vaak leven we met onze gedachten, verlangens en hoop in de toekomst of in het verleden. Hierin verliezen we onszelf, onze energie en mogelijkheden om nieuwe oplossingen te vinden. In de lessen doe je yoga- en meditatieoefeningen om je de belangrijkste eigenschappen van mindfulness je eigen te maken: het richten van je aandacht en het ontwikkelen van een ontvankelijke, accepterende houding tegenover gedachten, gevoelens en lichamelijke reacties. De lessen werken door in je dagelijks leven. Gaandeweg leef meer vanuit ontspanning.

Lessen Mindfulness Yoga

De yoga-oefeningen worden in alle rust gedaan. En als een lesthema meer fysiek intensievere oefeningen vraagt, leer je deze vanuit ontspanning uit te voeren. Door met aandacht te oefenen en je lichaam bewust te voelen, vergroot je het innerlijke bewustzijn. Je krijgt inzicht in de wisselwerking tussen denken en voelen. Na een tijdje merk je dat er dingen voelbaar worden die je niet eerder van jezelf kende. Zo leer je signalen van stress, vermoeidheid en andere belastende bewegingspatronen eerder herkennen. Daarnaast zorgt yogabeoefening voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse, zonder het lichaam te zwaar te belasten. Spanningen en energie-blokkades kunnen op een natuurlijke manier wegvloeien.

Meditatie is een belangrijk onderdeel in de lessen. Voor mensen die een mindfulness training hebben gedaan, zijn deze lessen een goede manier om het geleerde te onderhouden en verdiepen.

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address
dinsdag 17:00 18:30 Isolde Zandee Pranazaal
vrijdag 09:00 10:15 Eliza van der Kroon Lotuszaal
zaterdag 10:45 12:15 Isolde Zandee Pranazaal
zondag 08:30 10:00 Isolde Zandee Pranazaal
dinsdag
17:00 - 18:30 - Isolde Zandee - at Pranazaal
vrijdag
09:00 - 10:15 - Eliza van der Kroon - at Lotuszaal
zaterdag
10:45 - 12:15 - Isolde Zandee - at Pranazaal
zondag
08:30 - 10:00 - Isolde Zandee - at Pranazaal