Crowdfunding

Geef jij ons een laatste zet de Laurentiuskerk in?

We zijn er bijna! Draag jij een steentje bij als laatste zetje? Van de Laurentiuskerk maken we een prachtige en superfijne plek waar iedereen graag komt voor yoga en aanverwante lessen. Het wordt een wonderschone, serene plek die prettig voelt om er te zijn. We zijn aardig ver gevorderd met de bouw en de afgelopen crowdfundcampagne was een succes. Er is alleen nóg meer nodig door, meerwerk, gestegen prijzen van mensen en materialen, etc.

Update 6 oktober
Ondanks dat we de crowdfunding onlangs gehaald hebben, zijn we er nog niet. Onze houten vloer bleek onbruikbaar. De nieuwe vloer is € 8.000 duurder…. Help je mee deze betalen? En ook voor de  Yogawal en behoud de Achtergracht zijn alle bijdragen welkom. Vanaf € 50 hebben we fijne beloningen klaarstaan die we je graag teruggeven als dank. 

Draag bij en ontvang een fijne beloning

Wie ons steunt wordt automatisch Vriend van YogaToday en er staan als dank fijne, leuke en nuttige beloningen klaar om zelf te krijgen of een ander cadeau te geven. Mooie organic T-shirt’s en hoodies, een eigen bouwsteen in onze Wall of Fame, lessenkaarten, workshops en meer. Ook als je een bedrijf hebt, is er van alles mogelijk. Let op, niet alles is straks meer voorradig dus wees er snel bij! Kijk via onderstaande oranje button naar de mogelijkheden.
Je kunt ook mailen of bellen met Isolde op isolde@yogatoday.nl / 06 – 215 72 555  voor bijvoorbeeld een Tikkie. Dankjewel!!

KLIK HIER OM BIJ TE DRAGEN

Ons dossier Laurentiuskerk

Op deze blogpagina>>lees je meer informatie over onze planenen en houden we alles bij om het project te kunnen volgen. Je kunt lezen en beelden kijken of doorlinken naar de buren en daar eens kijken.