Contact

YogaToday

Pranazaal Achtergracht 16A, 1381 BN Weesp/Amsterdam
Lotuszaal Sleutelsteeg 11, 1381 CJ Weesp/Amsterdam
binnenkort:
Laurentiuskerk ingang YogaToday: Blomstraat 36, 1382 AE Weesp/Amsterdam

Bellen, een sms of app kan op 06 – 215 72 555
Mailen kan via het contactformulier hieronder.
Zie ons lesrooster voor de openingstijden.

Bereikbaarheid

YogaToday ligt in het centrum van het mooie oude Vechtstadje Weesp. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto.

Auto en fiets Dichtbij vanuit Muiden, Muiderberg, Amsterdam, Zuid-Oost, Gaasperplas, IJburg, Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Abcoude, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren Hilversum en Bussum, het Gooi en de Vechtstreek.

Trein en metro De trein reist slechts 10 – 15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Afhankelijk welke zaal is het 5-7 minuten lopen vanaf station Weesp.
Vanuit de metro kan je via startion Diemen-Zuid en Duivendrecht overstappen op de trein naar Weesp voor 1 halte.

Locatie Achtergracht – Pranazaal

Het grootste deel van de Achtergracht is gratis parkeren, een paar delen zijn betaald: let goed op de borden. Op zondag is parkeren overal gratis. Vooralsnog vind iedereen prima een plek. Kom je eerste les ruim op tijd zodat je het parkeren kunt verkennen. Bij het station is ook altijd gratis parkeerplaats en is vlakbij.

Locatie Sleutelsteeg – Lotuszaal

In de straten rondom is het deels gratis en deels betaald parkeren. Parkeertarief in Weesp is 1 euro per uur. Op de Groeneweg kan je gratis op het parkeerdek bij Albert Heijn parkeren. Ook bij het Station is ruime parkeergelegenheid. Kom je eerste les ruim op tijd zodat je de straten rondom kunt verkennen. Bij het station is ook altijd parkeerplaats.

Contactformulier

    Betaling doen?

    Ons rekeningnummer is NL89 RABO 0101 3619 98 t.n.v. YogaToday.
    Vermeld daar naam en datum van de cursus/workshop en je naam waarmee je je hebt opgegeven.